ickemammorna.blogg.se

Vi är två vänner som jobbar i ett stort köpcentrum i Stockholm. O jobbar i en klädesbutik och som servitris, och J på en snabbmatskedja. I våra arbeten så möter vi väldigt många föräldrar och barn, och det vi ser skrämmer oss. Hur kommer det sig att det är så otroligt många barn idag som är missnöjda och missförstådda. Varför skriker så många föräldrar på sina barn och varför väljer man att spendera sina lediga dagar i ett köpcentrum där barnen inte är i fokus. Vi vill lyfta fram det vi ser som problematiskt i dagens barnuppfostran, och förhoppningsvis öppna några ögon för vad vi ser varje dag.

Alla mammor och pappor, snälla läs detta!!

Kategori: Allmänt

http://www.hemmaforaldrar.se/farlig_stress.htm
 
Samma stress som de pratar om upplever ett barn som får skrika sig till sömns eller på andra sätt blir lämnade. Dessa barn var ändå 3-4 år, så att ett spädbarn inte skulle ta skada av att bli lämnad ensam är helt fel! Om vi fått höra att "det är värst för dig som förälder, barnet tar ingen skada, det är bara lite gråt" snälla TÄNK OM! 
Och läs gärna länkarna i inlägget! :)
 
/J

Kommentarer

  • Jenny säger:

    Så rätt! Bra blogg. Fortsätt så, vi i Sverige har tur skolan vara hemma med våra barn så länge och lagarna ger oss alternativ i familjelivet. Men vi borde tänka mer på att ta vara på de som är viktigast. De som är de ända som egentligen betyder mest. Våra underbara barn, som behöver massor av kärlek.

    2013-10-14 | 21:30:20

Kommentera inlägget här: